Käyttöehdot

Sopijapuolet

Nämä ehdot koskevat sinun (jäljempänä “Käyttäjä”) ja HelloSTR (jäljempänä “Yritys”) välistä suhdetta, kun käytät Yrityksen tarjoamaa digitaalista palvelua.

Palvelun Kuvaus

Yritys tarjoaa alustan, jonka kautta Käyttäjä voi luoda ja jakaa tietoa vieraille, kuten asunnon tiedot, paikalliset suositukset ja ajo-ohjeet (jäljempänä “Sisältö”). Käyttäjä vastaa Sisällön oikeellisuudesta, ajantasaisuudesta, laillisuudesta ja siitä, ettei se loukkaa tekijänoikeuksia.

Käyttöoikeus

Pilotin aikana Käyttäjälle myönnetään ilmainen käyttöoikeus palveluun. Käyttäjällä on oikeus lopettaa käyttö milloin tahansa. Yritys voi keskeyttää pilotin ilman ilmoitusta. Käyttäjä vastaa, että Sisältö on lainmukaista ja tarkoituksenmukaista.

Sisällön Vastuu

Käyttäjä on vastuussa kaikesta jakamastaan Sisällöstä. Yritys ei vastaa Käyttäjän Sisällön aiheuttamista vahingoista tai ongelmista. Käyttäjän tulee olla tietoinen siitä, että Sisältö on julkisesti saatavilla internetissä, eikä sinne tule lisätä arkaluontoisia tietoja, kuten sisäänkirjautumistietoja tai muuta, mikä voi väärin käsin joutuessaan aiheuttaa ongelmia.

Maksut ja Tilaus

Palvelun käyttö on pilotin aikana ilmaista, eikä se sido Käyttäjää ostamaan palvelua myöhemmin. Yrityksellä on oikeus keskeyttää pilotti tai muuttaa sen ehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Käyttäjällä on oikeus lopettaa palvelun käyttö milloin tahansa ilman kustannuksia.

Tässä on selkeä lisäys, että myös käyttäjä voi lopettaa käytön koska tahansa ilman kustannuksia, ja tarkennettu Yrityksen oikeuksia liittyen pilotin muutoksiin.

Tilin Lopettaminen

Käyttäjä voi lopettaa tilinsä milloin tahansa. Tilin lopettamisen jälkeen kaikki Käyttäjän luoma Sisältö poistetaan pysyvästi, eikä Yrityksellä ole velvollisuutta säilyttää tai palauttaa sitä myöhempää käyttöä varten. Käyttäjän tulee varmistaa, että haluttu Sisältö on tallennettu ennen tilin lopettamista, sillä poisto on lopullinen.

Vastuunrajoitus ja Ylivoimainen Este

Yritys ei takaa palvelun keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa, eikä vastaa mahdollisista taloudellisista menetyksistä, jotka johtuvat palvelun virheistä tai katkoksista. Yritys ei ole vastuussa palvelun keskeytymisestä tai siihen liittyvistä vahingoista, jos ne johtuvat ylivoimaisesta esteestä, kuten luonnonkatastrofista, sodasta tai muusta ennalta arvaamattomasta ja vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta tapahtumasta.

Tietosuoja

Yritys sitoutuu suojelemaan Käyttäjän ja heidän vieraidensa yksityisyyttä ja tietoja. Käyttäjän tulee varmistaa, että heillä on tarvittavat suostumukset vieraidensa henkilötietojen käsittelyyn.

Sovellettava Laki

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, ja mahdolliset riitatilanteet käsitellään Suomen tuomioistuimissa.